Wie

zorgGroep Antwerpen is een samenwerkingsverband tussen de volgende autonome woonzorgcentra:

Heilig Hart, Putte Maria Boodschap, Niel Nottebohm, Antwerpen Sint Augustinus, BerlaarSint Jozef, Rumst Sint Jozef, BerchemSint Lodewijk, ’s Gravenwezel Sint Mathildis, Boechout.

Een eerste startvergadering, onder directies had plaats op 2 juni 2010. De visienota van de zorgGroep werd, door de verschillende raden van bestuur, ondertekend op 13 december 2012.Samen sterk in het realiseren van kwaliteitsvolle ouderenzorg


Met deze samenwerking realiseren wij een meerwaarde voor elk van de aangesloten leden en willen wij een betekenisvolle partner zijn in de ouderenzorg. Ten opzichte van elkaar behouden wij onze autonomie en engageren ons, in open dialoog voor een intensieve samenwerking die wij naar de toekomst willen verdiepen en een duurzaam karakter geven.

Als leden van Zorgnet Vlaanderen participeren wij met een eigen stem in de relevante structuren van Zorgnet. Andere externe engagementen zullen binnen het samenwerkingsverband gestroomlijnd worden.Werkdomeinen


In de samenwerking zullen wij oog hebben voor alle domeinen die eigen zijn aan de organisatie van een woonzorgcentrum. Ondermeer:
Contact


Men kan contact nemen met de Groep via de directies van elk van de aangesloten leden.