Raad van Kinderen

Op donderdag 14 maart 2024 kreeg De Dennen een bijzonder bezoek van leerlingen van het 6e leerjaar van de Antoniusschool. Deze leerlingen vormen namelijk de Raad van Kinderen. De Raad van Kinderen heeft een eigen kijk op de zorg en hebben ook zo hun ideeën over hoe zij het in de toekomst zouden willen aanpakken. Daarom wilden ze graag eens bij ons een dag in het woonzorgcentrum beleven. Het werd een warme dag vol met open en eerlijke inzichten die in beeld werden gebracht.

Gerelateerde artikels

In een samenleving die steeds meer waarde hecht aan inclusie en duurzaamheid, zijn er mooie initiatieven die tonen hoe samenwerking tussen verschillende sectoren kan leiden tot positieve veranderingen.
Studiereis ZorgGroep Antwerpen naar Helsinki en Estland: op bezoek bij "The Active Seniors Association" in Helsinki.
Wat moet er in een ventilatieplan staan? Hoe maak je een ventilatieplan op? Deze leidraad helpt om een ventilatieplan op maat vorm te geven. WZC Nottebohm ging al aan de slag met de leidraad voor een ventilatieplan.
Nu de zomervakantie op zijn einde loopt, willen we al onze jobstudenten graag even bedanken voor hun waardevolle bijdrage gedurende deze vakantieperiode.
Dinsdag 23 mei was een feestelijke dag, het was namelijk de officiële opening van een nieuwe parel van een tuin! Geen gewone tuin, maar een DWAALtuin! 
De oude werkkledij van de medewerkers was aan vervanging toe. Om een huiselijker gevoel op de afdeling te creëren, werd voor een nieuwe tenue met warmere kleuren gekozen.