Bedankt studenten!

Nu de zomervakantie op zijn einde loopt, willen we al onze jobstudenten graag even bedanken voor hun waardevolle bijdrage gedurende deze vakantieperiode. Jullie inzet, toewijding en harde werk hebben een onschatbare rol gespeeld in het soepel verlopen van onze dagelijkse zorgverlening, en we zijn ontzettend dankbaar voor alles wat jullie hebben gedaan. Jullie hebben niet alleen geholpen bij het verzorgen en ondersteunen van onze bewoners, maar hebben ook warmte en vreugde gebracht in ons woonzorgcentrum.

Jullie vriendelijkheid, betrokkenheid en bereidheid om een extra stap te zetten, hebben een wereld van verschil gemaakt in het leven van onze bewoners.

We hopen dat jullie met trots terugkijken op de tijd die jullie hier hebben doorgebracht, en we hopen dat jullie in de toekomst weer deel zullen uitmaken van ons team, zelfs buiten de vakantieperiode 

Bedankt en hopelijk tot snel! 

Gerelateerde artikels

Dinsdag 23 mei was een feestelijke dag, het was namelijk de officiële opening van een nieuwe parel van een tuin! Geen gewone tuin, maar een DWAALtuin! 
De oude werkkledij van de medewerkers was aan vervanging toe. Om een huiselijker gevoel op de afdeling te creëren, werd voor een nieuwe tenue met warmere kleuren gekozen...