De Dennen

In het rustige, groene landschap van Malle biedt De Dennen een uitgebreid scala aan zorg- en revalidatiediensten voor ouderen. De missie is eenvoudig maar cruciaal: zorgen voor het welzijn van ouderen en hen een comfortabele, veilige omgeving bieden.

Zilverlinde

Gelegen in het hart van Olen-centrum, biedt WZC Zilverlinde een warme aandacht voor ouderen en hun persoonlijke ontwikkeling.

Sint-Jozef Rumst

Sint-Jozef vzw Rumst staat bekend om haar toewijding aan het bieden van thuisvervangende woongelegenheid aan ouderen, met een diepgewortelde christelijke levensvisie. Binnen deze zorginstelling staat de bewoner centraal, en een professioneel team, ondersteund door vrijwilligers, streeft ernaar om hoogwaardige totaalzorg te bieden.

Sint-Lodewijk

Gelegen in het hart van ‘s-Gravenwezel, heeft Zorgcentrum Sint-Lodewijk zich sinds 1928 gewijd aan het bieden van liefdevolle zorg en ondersteuning aan ouderen, zieken, en mensen met een handicap.

Huyze De Pauw

Huyze De Pauw: Luxe, Comfort, en Warmte in de Dorpskern In het hart van Onze-Lieve-Vrouw-Waver, slechts 15 kilometer verwijderd van het bruisende Mechelen, schittert Huyze De Pauw als een oase van comfort en welzijn voor senioren van alle leeftijden. Dit seniorendorp is een unieke thuishaven die haar bewoners een sfeer van luxe, warmte en gezelligheid […]

Nottebohm

Bestaande uit Nottebohm zorg, Nottebohm medisch en Nottebohm gezondheid, tracht Nottebohm Foundation volop de levenskwaliteit van mensen, hun leven lang en met bijzondere aandacht voor de ouder wordende mens te ondersteunen. De gezondheid en fitheid van mensen is dan ook de maatstaf.