De Dennen

De Dennen vzw: woonzorg en revalidatie

In het rustige, groene landschap van Malle biedt De Dennen een uitgebreid scala aan zorg- en revalidatiediensten voor ouderen. De missie is eenvoudig maar cruciaal: zorgen voor het welzijn van ouderen en hen een comfortabele, veilige omgeving bieden.

Woonzorgcentrum (125 erkende plaatsen, inclusief 88 RVT en 37 ROB)

In het woonzorgcentrum staat comfort voorop. Hier wordt hoogwaardige zorg geboden, samen met persoonlijke verzorging en een breed scala aan recreatieve activiteiten. Bewoners genieten van een huiselijke sfeer waarin vriendschappen kunnen bloeien en ze kunnen deelnemen aan diverse sociale en culturele evenementen. Binnen het woonzorgcentrum zijn 88 erkende plaatsen voor Rust- en Verzorgingstehuis (RVT) en 37 erkende plaatsen voor RustOordBedden (ROB). Hier ligt de nadruk op comfort, respect en waardigheid, met zorg op maat om aan individuele behoeften te voldoen.

Revalidatieziekenhuis (38 bedden)

Het revalidatieziekenhuis is gespecialiseerd in het bieden van zorg aan ouderen die revalideren na operaties, ziektes of trauma’s. Met een team van deskundige zorgverleners, waaronder fysiotherapeuten en ergotherapeuten, wordt er samengewerkt met patiĆ«nten om hen te helpen hun zelfstandigheid te herwinnen. Daarnaast is er een speciale afdeling voor psychogeriatrie om ouderen met cognitieve aandoeningen de juiste zorg te bieden.

Assistentiewoningen (45 studio’s/woningen)

De assistentiewoningen zijn ontworpen om ouderen in staat te stellen zelfstandig te wonen terwijl ze toegang hebben tot zorg- en ondersteunende diensten wanneer dat nodig is. Het biedt een brug tussen volledig zelfstandig wonen en verhuizen naar een zorginstelling.

Kortom, De Dennen is meer dan alleen een zorg- en revalidatiecentrum; het is een thuis voor ouderen. Er wordt gestreefd naar het leveren van kwaliteitszorg, respect en comfort in alles wat er wordt gedaan. De diverse zorgfaciliteiten bieden verschillende opties om aan de unieke behoeften van ouderen te voldoen. De prachtige omgeving en de hechte gemeenschap bevorderen een gevoel van welzijn en

Meer info over deze locatie?

Onze andere locaties