Nottebohm

Nottebohm Foundation: Kwaliteit, in elke fase van het leven

Bestaande uit Nottebohm zorg, Nottebohm medisch en Nottebohm gezondheid, tracht Nottebohm Foundation volop de levenskwaliteit van mensen, hun leven lang en met bijzondere aandacht voor de ouder wordende mens te ondersteunen. De gezondheid en fitheid van mensen is dan ook de maatstaf.

Nottebohm zorg

Het Woonzorgcentrum Nottebohm, gelegen in de gemeente Antwerpen vlakbij drie prachtige parken, biedt niet alleen hoogwaardige zorg, maar koestert tevens een innige en persoonlijke relatie met elke bewoner. Hier staat het welzijn van de ouderen centraal, en deze focus reikt verder dan enkel medische verzorging. Met zijn 75 beschikbare woonplaatsen biedt Nottebohm een breed scala aan zorgniveaus, variƫrend van lichte ondersteuning tot intensieve zorg, steeds gericht op het faciliteren van een leven dat aansluit bij de individuele behoeften van elke bewoner. Daarnaast omvat het aanbod 9 assistentiewoningen, die zelfstandig wonen mogelijk maken met de optie van ondersteuning. Nottebohm biedt tevens mogelijkheden voor kortdurende of tijdelijke verblijven en dagverzorging in het centrum De Meander. Het uiteindelijke doel is altijd consistent: een hoogwaardige levenskwaliteit die naadloos aansluit bij de persoonlijke behoeften, dit alles tegen betaalbare tarieven, in een hartelijke en gastvrije omgeving.

Nottebohm medisch

Nottebohm Medisch is toegewijd aan het leveren van hoogwaardige medische zorg. In Antwerpen vinden patiƫnten het medisch centrum, waar een deskundig team klaarstaat om een breed scala aan medische diensten te bieden. In Brecht is er een centrum gespecialiseerd in sportgeneeskunde, waar sporters van alle niveaus terechtkunnen voor op maat gemaakte zorg en begeleiding. De missie is om mensen te helpen hun gezondheid en welzijn te optimaliseren met zorg die met toewijding en expertise wordt geleverd.

Nottebohm gezondheid

FITLAB Nottebohm, een veelzijdig centrum in Brecht dat dienstdoet als Test- en Analysecentrum en Trainings- en Coachingcentrum, gaat verder dan enkel sporters; het richt zich ook op aspirant-sporters. Hier staat de testing en evaluatie onder toezicht van een sterk medisch team bestaande uit artsen, paramedici en trainers, waardoor sportieve doelen op een verantwoorde en gezonde manier kunnen worden nagestreefd of aangepast. In het Trainings- en Coachingscentrum bieden gespecialiseerde trainers en kinesitherapeuten intensieve begeleiding om sporters sterker, krachtiger en leniger te maken, met de nadruk op blessurepreventie. De combinatie van coaching door sportraadgevers en op maat gemaakte wetenschappelijke trainingen tilt sporters naar een hoger niveau. Bovendien wordt sportvoedingsadvies aangeboden om sportprestaties te optimaliseren. Deze multidisciplinaire aanpak onderscheidt FITLAB Nottebohm van andere centra en maakt het mogelijk een sporter te testen en verbeteren op zowat alle vlakken.

Meer info over deze locatie?

Onze andere locaties