Huyze De Pauw

Huyze De Pauw: Luxe, Comfort, en Warmte in de Dorpskern

In het hart van Onze-Lieve-Vrouw-Waver, slechts 15 kilometer verwijderd van het bruisende Mechelen, schittert Huyze De Pauw als een oase van comfort en welzijn voor senioren van alle leeftijden. Dit seniorendorp is een unieke thuishaven die haar bewoners een sfeer van luxe, warmte en gezelligheid biedt. Omringd door groen, biedt het een rustige omgeving die perfect is voor senioren die rust en sereniteit zoeken. Hier kunnen bewoners genieten van de schoonheid van de natuur terwijl ze toch dicht bij de voorzieningen van de stad Mechelen zijn.

Het zorgteam van Huyze De Pauw begrijpt dat elke bewoner unieke zorgbehoeften heeft. Daarom wordt zorg- en hulpverlening op maat aangeboden, zodat bewoners de ondersteuning krijgen die ze nodig hebben om hun kwaliteit van leven te verbeteren. Veiligheid, comfort en privacy staan centraal in de zorgfilosofie van Huyze De Pauw om een warm en huiselijk gevoel te creƫren. Dit gevoel van thuis strekt zich uit tot zowel de serviceflats als het zorghotel.

De 68 aanwezige serviceflats zijn ideaal voor zeer jonge senioren die nog mobiel en zelfstandig zijn. Hier kunnen bewoners genieten van een moderne en praktische woning die volledig is aangepast aan hun behoeften. Met oproepsystemen op meerdere locaties en de nabijheid van diensten van buitenaf, zoals verpleeghulp en poetshulp, is comfort altijd binnen handbereik.

Voor bewoners die extra zorg en ondersteuning nodig hebben, biedt het zorghotel de perfecte oplossing. Hier kunnen ze genieten van volledige hotelservice en zorgverlening, vergelijkbaar met een “all-inclusive” vakantie. De kamers zijn van alle gemakken voorzien, inclusief moderne voorzieningen zoals flatscreen-tv’s, eigen badkamers en ingebouwde kleerkasten. Een toegewijd team van verpleegkundigen, zorgkundigen, ergotherapeuten, animatoren en kinesisten staat altijd klaar om te zorgen voor de behoeften van de bewoners. Voor diegenen die tijdelijke zorg en ondersteuning nodig hebben, zijn er van de 144 zorgbedden ook 4 kamers beschikbaar voor kortverblijf.

Huyze De Pauw is niet zomaar een woonzorgcentrum; het is een plek waar senioren een nieuw hoofdstuk van hun leven kunnen beginnen, omringd door luxe en zorg. Het is een thuishaven waar bewoners van alle leeftijden een unieke uitstraling en klasse ervaren, met respect voor hun privacy en de garantie van comfort en welzijn. In de dorpskern van Onze-Lieve-Vrouw-Waver, straalt Huyze De Pauw als een baken van zorgzaamheid en kwaliteit.

Meer info over deze locatie?

Onze andere locaties