Witte Meren

WZC Witte Meren is gelegen in het hartje van Mol, op wandelafstand van de dorpskern ’t Rond. De eerste steen werd gelegd in 1985 tussen de Doornboomstraat en de Collegestraat, op de plaats waar vroeger “de wei van het gasthuis” was.

Zilverlinde

Gelegen in het hart van Olen-centrum, biedt WZC Zilverlinde een warme aandacht voor ouderen en hun persoonlijke ontwikkeling.

Sint-Jozef Rumst

Sint-Jozef vzw Rumst staat bekend om haar toewijding aan het bieden van thuisvervangende woongelegenheid aan ouderen, met een diepgewortelde christelijke levensvisie. Binnen deze zorginstelling staat de bewoner centraal, en een professioneel team, ondersteund door vrijwilligers, streeft ernaar om hoogwaardige totaalzorg te bieden.

Huis Sint-Jozef Berchem

Huis Sint-Jozef, een woonzorgcentrum gelegen in het hart van Berchem, heeft één duidelijk doel voor ogen: het creëren van een thuis, samen met hun bewoners.

Huyze De Pauw

Huyze De Pauw: Luxe, Comfort, en Warmte in de Dorpskern In het hart van Onze-Lieve-Vrouw-Waver, slechts 15 kilometer verwijderd van het bruisende Mechelen, schittert Huyze De Pauw als een oase van comfort en welzijn voor senioren van alle leeftijden. Dit seniorendorp is een unieke thuishaven die haar bewoners een sfeer van luxe, warmte en gezelligheid […]

Nottebohm

Bestaande uit Nottebohm zorg, Nottebohm medisch en Nottebohm gezondheid, tracht Nottebohm Foundation volop de levenskwaliteit van mensen, hun leven lang en met bijzondere aandacht voor de ouder wordende mens te ondersteunen. De gezondheid en fitheid van mensen is dan ook de maatstaf.